Darujme vzdelanie každému dieťaťu

To, čo deti na Slovensku zažívajú vo vzdelávaní počas pandémie COVID-19, zažívajú milióny detí vo svete každý deň.

„Vyzývam všetky školy zapojené do programu UNICEF,  Škola priateľská k deťom na spoločný zápas o vzdelanie pre všetky deti,“ Anna Karolína Schmiedlová.

Deti v mnohých krajinách stratili možnosť vzdelávať sa. V ich krajine je vojna, museli ujsť pred streľbou a bombardovaním, ich rodina nemá peniaze na školu či jedlo, boli unesené, urobili z nich vojakov, alebo im zomreli rodičia a ocitli sa na ulici.

COVID-19 im príležitosť na vzdelanie ešte viac skomplikoval. Nemajú elektrinu, internet, ani peniaze na kredit do mobilu, aby sa mohli učiť na diaľku. Pomôžme spoločne zabezpečiť vzdelanie aj týmto deťom. Bez vzdelania stratia akúkoľvek šancu na lepšiu budúcnosť.

Jednorazovo
Mesačne
3€
5€
10€
15€
10€
15€
20€
30€

Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania DARUJME.sk. V ďalšom kroku Vás presmerujeme na stránku, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje a zašleme Vám aj informačný mail o dare. Ďakujeme!

Darca zároveň berie na vedomie, že poskytuje finančný dar bez protihodnoty a teda na platobnú operáciu sa nevzťahujú možnosti reklamácie platby ako pri nákupe služieb a tovarov.